Марфиев закон 17

Меден месец е време меѓу:
''можам'' и ''можев и подобро''.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаМујо и Фата јадат ракчиња. Фата се ипрскала на фустанот и вика: - Уууу, изгледам како свиња! Мујо на тоа: - И плус си... + повеќе

И се жали Трпана на комшивката Мојот Трпе е 300% импотентен. Како ма, па нели вчера ми рече дека е 100% импотентен ??... + повеќе

Влегува пијаница во автобус и почнува да вика - Овие од позади сите се педери, овие од страна сите се рогоњи, а овие... + повеќе

Ошел Ванче на доктур да се жали: - Доктуре, помаге, Стојна ич не ужива додека ја сексам! - Ех, Ванче Ванче, пробе малку... + повеќе