Марфиев закон 19

Ако не е еротично,
не е интересно.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаЗвони лудак у лудницу: - Ало ке можете ли да ми кажете има ли некој у собу 29? - Чекај малко. Не нема! - Е фала богу... + повеќе

Mata i Stipa idu iz birtije dobro nalokani... Mata je malo pretjero pa povrati... po košulji... kaže; jooj ubit će me... + повеќе

Плавуша седнува во турски ресторан и келнерот ја прашува: - Како го пиеш кафето? А оваа му одговорила: - Па со уста???

Постојат 4 врсти на секс и тоа: Комичен - имаш со што , а немаш со кој! Трагичен - имаш со кој , а немаш со што!... + повеќе