Марфиев закон 18

Љубовта е дупка во срцето.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаШто е шамар? Информација од прва рака.

Вози такси жена и наеднаш кочи нагло а жената: - Ве молам пазете малце па јас имам 8 деца? - Вие имате 8 деца , а мене... + повеќе

Мало девојче во црква ја прашува мајка си: - Мамо, зошто е невестата облечена во бело? - Затоа што белата е боја на... + повеќе

Некој човек си водел крава по пат. Го сретнал соседот со кого баш не му биле добри односите и со искривен поглед прашал... + повеќе