Марфиев закон 15

Краткотрајноста е душа
на интимната облека

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаШто вели плавуша кога ќе види лушпа од банана 20 метри пред неа? – Срање, сега пак ќе паднам.

Плавуша на квиз милионер: - Како се вика стручњак за вулкани?? - Вулканизер!

Ало насмевни се

Телефон ѕвони во станот на Трпе, пратеник во Собранието. Се јавува неговата сопруга и слуша мил женски глас: - Добар... + повеќе