Марфиев закон 11

Целибат:
Најнеприродна перверзија

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаГо прашува учителката Јован: - Кажи ми јоване, една случајност. Јован: - Моите мама и тато се венчаа во ист ден.

Полицаец застанува пијан маж и го прашува: – Каде сте тргнале толку доцна навечер? – На предавање. – Е како да не. Кој... + повеќе

Разговараат две жени. - Ми се јави вчера син ми од Германија, ќе си дошол утре со воз. - Е сите си доаѓат кој со кола,... + повеќе

На сви жене за Нову Годину кумановци им посакујев интернет у кујну.