Марфиев закон 10

Без почитување нема љубов.

Афоризми:

Повеќе од Вицотека- Танка на око, ама на допир полна рака. - Да има работа, но да биде на боледување. - Треба да е висока, но пониска од... + повеќе

Доктор држи предавање пред голема публика во Оксфорд: Материјалот што го ставаме во нашите стомаци требаше да не убие... + повеќе

Прави Фата велико спремање, чисти кућу. У једном тренутку узме лавор пун воде, и проспе га кроз прозор. Одједном се... + повеќе

У школу Што е супротно од смејање? Па професорке е*ање Како бе е*ање срам да ти е! Па такој професорке: , смејање е: ха... + повеќе