Марфиев закон 9

Џентлмен е мажот
кој ја заштитува жената
се додека не остане
насамо со неа.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаЗашто мушкарци немав цицке? Затој што по цел дн би се играле сс њима!

Некој црнец од некое афричко племе доаѓа со жена му и неговото новородено дете кај доктор Џоунс и му вика: - Докторе,... + повеќе

Иде батка по улица и среќава пола БЕБЕ и му вели: - Кај си БЕ!

Плавуша седнува во турски ресторан и келнерот ја прашува: - Како го пиеш кафето? А оваа му одговорила: - Па со уста???