Марфиев закон 7

Никогаш немој да стоиш
помеѓу дрво и куче.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаДоаѓа плавуша во секс шоп: - Каде ви се вибраторите? - Тука, на овој ѕид. - Ууууу, може овој црвениов? - Госпоѓо, тоа е... + повеќе

Ново! Од денес, поради огромниот интерес, во нашиот локален центар почнуваме и со настава за жени! Заради инсистирањето... + повеќе

Мало девојче забележувајќи неколку бели влакна во смеѓата коса од мајка си, прашала: - Мамо, зошто имаш бели влакна на... + повеќе

Некои мажи го имаат она што го заслужиле, останатите се неоженети.