Марфиев закон 8

Ништо не се подобрува
со стареењето.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаСе среќаваат Блажо и Ристо, и Блажо го прашува Ристо: - Ристо, дали знаеш што е најголем природен феномен? - Женското... + повеќе

Девојка се заљубува и ја прашува својата баба: Бабо .. што е љубов ? Дали е тоа кога на саканиот све би му дала, срце,... + повеќе

Како мажите вежбаат на плажа? - Го собираат стомакот навнатре секогаш кога ќе видат бикини.

Вози плавуша цик цак, на поминува на црвено, па се качува на тротоар. Човек од соседната кола вика: - Та те е*е тој што... + повеќе