Марфиев закон 6

Мажот е среќен со било која жена
додека не ја засака.

Повеќе од ВицотекаЖената го прашува на мажот: - Мили што би направил кога би паднала во река? - Па би потрчал во селото по помош! Но... + повеќе

Како се вика цигански турнир во тенис: - ROMAN GARROS

Оглас во весник: Кој ќе ми најде жена со мираз од 100.000 евра, ќе му дадам 50.000 евра. И плус ќе му ја подарам и... + повеќе

Двајца студенти полагаат испит. Влегол првиот и еве ги прашањата: 1) Кога почнало илинденското востание? - 1903! 2) Кој... + повеќе