Ангел

Жената по природа е ангел,
но ако и ги скршат крилата,
таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Повеќе од ВицотекаКако се вика гинеколог на турски? - Дунда сервис.

Решил сељакот да ја пари маторицата, но бидејќи сопственикот на машка свиња живеел на крај на село за да не се умори... + повеќе

Наставничката ги прашува децата: - Деца, зошто сега во Америка е ладно? Малиот Трпе дига рака и вика: - Затоа што... + повеќе

Две бабички седнале во кинески ресторан и побарале храна и прибор за јадење. Кога келнерката им ги донела стапчињата,... + повеќе