Авион

Подобро да испаднеш будала,
отколку од авион.

Афоризми: 

Афоризми

 • Нашите стаорци немаат намера
  да го напуштат бродот што тоне!
  Уште им трае мандатот.

 • Инфаркт-каков и да е од срце е!
  Немојте да умрете рано наутро. Ќе си го расипете целиот ден.
  Несреќа е кога среќата ти тропне на врата...

 • Само кај оние што се во фамилијарната гробница,
  Господ им одредува кој ќе биде горе а кој долу.

 • Сите оние што го подржуваат абортусот да ги подсетиме дека се веќе родени.
  ~ Ronald Regan