Избори

Кога изборите би можеле нешто да променат,
би ги укинале!

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаСеќам се мама к’д ми викаше: К’д ќе пораснеш да ти даде господ да имаш лоши деца како што си ти! Ете гу с'г она ги чува... + повеќе

Мажот и го подметнува весникот под нос на жената -Прочитај ја оваа статија за рибите, мила. -Зошто? -Од нив би можела... + повеќе

Маж се исповеда: - Оче згрешив. Одам во паркот и зад една грмушка гледам Тој и Таа. - Не е грев чедо. Тоа е нормално... + повеќе

Како со дечкото? - Не ми е веќе дечко? Уфф, арно ти текна ептен клошар беше. -Сопруг ми е! Ааа, ако убаво баш си... + повеќе