Нарачка

Некој друг ќе мора да ја плати сметката.
Јас ваков живот не сум нарачал!

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаНовинар запира случаен минувач: - Ако ги зголемат цените на се за 100% како ќе живееш? - Супер, ќе можам да си дозволам... + повеќе

Некоја жена имала страстна афера со инспектор за контрола на куќни штетници. И додека тие една вечер се забавувале, на... + повеќе

Некој човек требало да има секс со некоја стварно "голема" жена. Само што се качил на неа, ја прашува: - Може да ја... + повеќе

Што прави Црногорски вирус во компјутерот? - Ништо, само зазема простор!!!