Чија

Секогаш своја,
често твоја,
ретко ничија,
никогаш сечија.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаШто вели плавуша кога ќе види лушпа од банана 20 метри пред неа? – Срање, сега пак ќе паднам.

Продавам куќа во периферија заради одрон на земјиштето... наскоро ќе биде во центар на градот.

Раговараат двајца пријатели: - Ти другар сакаш дебели жени? - Не! - Сакаш жени што прдат? - Не бе! - А фригидни жени... + повеќе

Што е тоа интелектуалец? Тоа е индивидуа која поседува способност за размислување подолга од два часа за нешто што не... + повеќе