Флерт

Флертот е женски спорт - со машки будали

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаОхрид е еден од најубавите градови на Балканот, овде и природата и воздухот се толку чисти што дури со години никој не... + повеќе

Епитаф на надгробна плоча: - Овде лежи мојата сопруга, а јас дома почивам во мир.

Две проститутки разговараат: - Што сакаш син ти да биде кога ќе порасне? - Директор! - Зошто директор? - Да се расфрла... + повеќе

- Јас изгледам како мозок! Печурката: - Јас изгледам како чадор! Бананата: - Ве молам, можеме ли да ја смениме темата?