Штета

Имаше длабок глас,
ама џебот му беше плиток.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаЗе жали жената на пријателката: Маж ми ме изневерува! Пријателката: Пи*ка му материна!!! Жената: Нема везе, му ги... + повеќе

Една вдовица направила колач и тргнала на гробишта. По патот колачот и паднал. Кога стигнала на гробот на својот маж... + повеќе

Жената му вели на својот пијан маж: - Твојата валкана гардероба веќе не ја носам на перење, туку на дестилација!

Сме се собрале Рамче, еве како што гледаш, соберинела на сите твои роми пред твојата дупка. Не памтиш ти Рамче, кога... + повеќе