Дијагноза

Пред да се дијагностицирате со депресија или ниска самодоверба,
осигурете се дека не сте опкружени со идиоти.
– Зигмунд Фројд

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаЗошто го ставиле коњот пред владата? - За да знаат туристите каде е шталата!

- Драги, мислам дека карбураторот се наполни со вода. - Знаеш ли ти воопшто каде се наоѓа карбураторот? - Па знам драги... + повеќе

Што е интелектуалец: Индивидуа која има капацитет да размислува подолго од 2 часа за нешто што не е секс.

Циган се спремал да иде у војска и почнал да пушта бркови и другарите го прашуваат: - Зашто бе Рамче пушташ година дена... + повеќе