Несреќа

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа.
Биди Среќен!
Нека умрат од глад!!!

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаВлегува постара жена во месара во Охрид и му вика на продавачот: - Ноџина имате? Продавачот: Е не на ку*ов стојме!

На час по ликовно - Деца сега ќе цртате она што сакате да го правите кога ќе пораснете (Сите деца цртаат само малиот... + повеќе

- Драги, мислам дека карбураторот се наполни со вода. - Знаеш ли ти воопшто каде се наоѓа карбураторот? - Па знам драги... + повеќе

Мамооо у школу сви ми викав дека сам изгубен случај! - Дете ти живиш у стан изнад нас!