Влада

Повеќе ја сакам Владата отколку жената!
Владата поредовно ме секса.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаСе карат Мара и Блажо, и Мара му вели: - Денеска се на мода, мали мобилни и саатеви, а еден ден ќе бидат у мода мали... + повеќе

Дали ја имаш гледано жена ти вo очи за време на секс? - Еднаш, и ми дојде многу незгодноо! - Зашто бе? - Па така сексам... + повеќе

Умреле баба и дедо вегетаријанци цел живот на здраву храну идев куде Господа и он ги кажуе дека ќе идев у рај. Улазав... + повеќе

Не су сви жене исти? Има и бетер!!!