Фамилијарната гробница

Само кај оние што се во фамилијарната гробница,
Господ им одредува кој ќе биде горе а кој долу.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаНаставничката го прашува Трпе: - Што е една баба? - Еднина. - А повеќе баби? - Старски дом.

Некоја плавуша била на квиз во кој поставуваат прашања и одговара прв оној кој прв ќе притисне на тастерот. Водителот... + повеќе

Болно љубоморна жена секоја ноќ кога ќе и дојде мажот ја прегледува неговата облека и ако најде некое влакно веднаш... + повеќе

Од соба со 20 компјутери треба да се украдат сите компјутери за 5 мин. Натпреварувачи сe петмина крадци од САД, петмина... + повеќе