Расправија

Никогаш не се расправај со будала.
Луѓето можеби нема да ја воочат разликата.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаЕдно дете заебава еден џандар: Еј дечко, го знаеш Коле? - Кој Коле? Овој доле! Џандаров се изнервирал. Следниот ден пак... + повеќе

Како се вика најмалата книга во светот? - Странски инвестиции Македонија.

Разговараат две другарки. Едната и вика на другата: - Да ти се пофалам си фатив дечко. А другарката и вика: - Епа ајде... + повеќе

Ало! Здраво! Со кого зборувам? Со продавницата за обувки. Извинете сум го згрешил бројот. Нема проблем, дојдете ќе ги... + повеќе