Лажго

Кога лажгото каже дека лаже, висина е!

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаСамо кај оние што се во фамилијарната гробница, Господ им одредува кој ќе биде горе а кој долу.

Моето YUGO - Ѓубре кое цела ноќ мисли како да ме зафркне утрото.

Разговараат двајца клинци: 1: Татко ми е голем човек, директор е во фабрика и под себе има 500 души ! 2: Не е тоа ништо... + повеќе

Наградна игра во маркет за техника. Ако купите шпорет модел DE Lux од 39,999.00 денари, во релната ќе најдете една... + повеќе