Заслужено

Некои мажи го имаат она што го заслужиле,
останатите се неоженети.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаВиди сега… Знаеш дека пивото содржи витамин Б. Знам. Е сега, ако испиеш едно пиво, тоа е… Витамин Б1. Точно. А ако... + повеќе

Професор по право прашува студент на испит: - Дали сопругот има право да отвори писмото упатено до неговата сопруга?... + повеќе

Трпе решил да му признае нешто на својот пријател па го викнал на гости и му вели: - Морам да ти признаам. Јас сум геј... + повеќе

Ако Чак Нирис ве боцне на Фејсбук ќе умрете!