Квалитети

Квалитетите со кои жената го освојува мажот,
обично се оние кои први изченуваат.

Повеќе од ВицотекаКаков ке биде црнец ако го фрлиш во црвено море? - Воден! Каков ке биде ако го фрлиш пак? - Изнервиран

Разговараат Зоран и Горан како се ожениле. Зоран: - Јас кога избирав жена на секоја и го поставив истото прашање, колку... + повеќе

Влегло дете во продавница и и вика на продавачката: - Тето, дај ми тафе. - Што сакаш? - Тафе бе тето, тафеаво. - Што е... + повеќе

Мамооо у школу сви ми викав дека сам изгубен случај! - Дете ти живиш у стан изнад нас!