Говорница

Немојте да се чудите кога ќе видите како наш пратеник си ја брише устата со тоалетна хартија!
Знае тој што правеше на говорницата!

Афоризми:

Повеќе од Вицотека



Трпе, мртов пијан, запуштен, небричен со шпил од карти во рака, пушејќи цигара ѕвони на ѕвончето во една куќа. Вратата... + повеќе

Разговараат двајца пријатели: - Имаш ли Фејсбук? - Имам. - А мсн? - И тоа имам. - А Скајп имаш ли? - И Скајп имам. - А... + повеќе

Рамче постојано ја викал жена му крава, таа се налутила, го тужи и ја добива парницата, судијата му забранува на Рамче... + повеќе

Трале: Трпано, каде е Трпе? Трпана: Умре, за време на војната го погодија со снајпер во кажипрстот! Трале: Е како бе во... + повеќе