Гаранција

Гаранцијата за квалитет
ништо не гарантира?

Афоризми: 

Афоризми

 • Открив дека сум перверзен тип.
  Ја сакам владата!

 • Ќе добиете слобода на говор ама после тоа не сакам повеќе да ве слушнам!!!

 • Пред да се дијагностицирате со депресија или ниска самодоверба,
  осигурете се дека не сте опкружени со идиоти.
  – Зигмунд Фројд

 • Брак е всушност фенси збор,
  за посвојување возрасно машко дете,
  кое не може да се грижи самото за себе.