Погрешни

Додека не ја сретнете вистинската,
уживајте во погрешните.

Афоризми: 

Афоризми

 • Меден месец е време меѓу:
  ''можам'' и ''можев и подобро''.

 • Бесмислено е да се мразат сите рози, бидејќи си се изгребал од еден трн.

  Бесмислено е да не веруваш во љубов, бидејќи една била...

 • Сите Ние сме граничари,
  живееме на работ на границата!

 • Мојата влада не може да пее македонски песни!
  Пола влада не знае македонски.