Хумор

Целибат:
Најнеприродна перверзија

Ако цел ден си активен како пчела,
работиш како коњ,
и на крајот на денот си уморен како куче,
тогаш консултирај се со ветеринар,
постои можност да си магaре!

О слабост,
името ти е жена.

Страници