Поклон

Повеќе од ВицотекаБугарин влегува на наша граница и цариников проба да му зборува на англиски и го праша: - Occupation...? А Бугаринов му... + повеќе

Малиот Трпе ја прашува баба му: - Кај е тато? - Ене го во тоалет има проблем со триперот и не може да го најде... + повеќе

Батко Ѓорѓија отишја куде адвоката и га прашуе: - Извини да те прашам, колко наплаќаш за услуге? - 100 евра за три... + повеќе

Судијата: Обвинет сте, затоа што сте го фрлиле комшијата низ прозор! Обвинетиот: Не сум фрлил јас судија никаков... + повеќе