Вистина

Повеќе од ВицотекаЗашто 1-ви Мај е дeн на ТРУД!? -Затој што после прославу се „ТРУДИШ“ да си гу погодиш куќу

Жените на Трпе и Перо им се заканиле на своите сопрузи, дека ако за три дена не им донесат крокодилски чизми, веќе нема... + повеќе

Раговараат двајца пријатели: - Ти другар сакаш дебели жени? - Не! - Сакаш жени што прдат? - Не бе! - А фригидни жени... + повеќе

Еден ден, додека дрвосечачот сечеше гранка од едно дрво над реката, неговата секира падна во водата. Кога заплака, се... + повеќе