Сендвичара

Ало насмевни се

Повеќе од ВицотекаРазговараат тројца пријатели чија жена најмногу вика за време на секс. Првиот се фали: - Мојата толку се дере, што... + повеќе

Како да забавуваш плавуша? - Дај и лист хартија и од двете страни напиши "сврти".

На бабата и се кренала сукњата и дедото вели: - Покриј ја таа гробницата мори! - Еее зошто, да не се дигне мртовецот?