8 Март

Ало насмевни се

Повеќе од ВицотекаЅвони некој на врата. - Кој е ? - Мајсторот за прозори. - Па пред малку само што дојде еден мајстор за прозори? - Знам... + повеќе

Која е разликата помеѓу диносаурус и невина средношколка? Нема разлика и двете врсти исчезнаа.

Како се викаат дечкото и девојката кои не користат заштита при секс? - Тато и Мама!

Си разговараат две плавуши: - Знаеш ли дека оваа година Нова Година се паѓа во Петок? Другата: - Ауу само да не е 13ти... + повеќе