Како е измислено тркалото

Ало насмевни се

Повеќе од ВицотекаЗошто Цигани плачат на филмот "Титаник"? - Жалат за железото!

Како настанал гуштерот... Му дале на Влав крокодил да одгледува..

Малиот Трпе поминувал улица и го прегазило комбе, а на комбето пишувало: - Плазма, не те пушта да пораснеш!

Во WC и најхрабрите се посеруваат.