Куќа под хипотека

Повеќе од ВицотекаПет совети за жените 1. Важно е да пронајдете маж кој ќе ви помага во извршување на тешките работи и кој ќе има добра... + повеќе

Zalutao Mujo u neko zabačeno selo i pita lokalca: • Imate li neku turističku atrakciju ovde u selu? • Ma imali smo, ali... + повеќе

Трпана му ѕвони на Трпе: - Мили, имаш сериозен проблем! - Што е станало? - Удрив со колата во една тојота. Му предложив... + повеќе

Ни ги укинаа визите, сеа во Ирак или Авганистан можеме преку Германија.