Фармасутра

Повеќе од ВицотекаСе расправаат маж и жена. Жената: Ти будало една сите пари ги трошиш на пијачка! Мажот: А ти мори смрдло 50 евра за... + повеќе

Се среќаваат двајца пријатели: - Вчера имав едно мнооогу добро ново сексуално доживување! - Бев кај комшиката и... + повеќе

- Докторе имам депресија. - Најдобро средство е да се нурнете во работата. - Ама, докторе јас сум чистач на ВЦ шољи !!!

Станала плавуша учителка и им се обраќа на децата: - Деца во петок ќе имате ненајавен тест?