Морковче

Повеќе од ВицотекаЈас би бил најсреќен кога сите би пешачеле по 10км дневно. Што сте вие, лекар? -Не јас сум чевлар.

Трпе и купил танга на Трпана. Одговор: - Бем ти гаќи кога во нив ни говно не може да застане!!!

Судија га прашуе лопова: - Оженет ли си? - Не сам и никад нема ни да се жену! - Толко паметан човек си, а крадеш!

После разводот и се вратив на жена ми. Нас дури ни разводот не ни успеа.