Ренген

Ало насмевни се

Повеќе од ВицотекаСлонот ја среќава мравката затрчана, jа прашал зошто трчa, а оваа во трк му одговара: - Ќути не прашувај, некој ја... + повеќе

Нудам работа за јасновидец. Осигурување уште од првиот ден, плата 5,000 евра, стан од 200м2 на Водно, и најновиот модел... + повеќе

Јавља се кумановац у радио и вика: - Ја најде новчаник! - Добро и што најде у њега? - Па имаше 1500 евра, 150 000 ден.... + повеќе

Што рекол Господ откако го создал мажот? - Можам јас и подобро.