Европа притиска

Повеќе од Вицотека- Колку се 2 + 2 ? - 4. - Примен. Образложение: Паметен. - Следниот! - Колку се 2 + 2? - 5. - Колку се 2+2? - 3. -... + повеќе

Иде млад дечко во црква да се покае и вели: Се оженив. Свештеникот зачудено му одговата: Па сине тоа не е грев! Младиот... + повеќе

Ако мажот и отвори врата од автомобилот на жената, или има нов автомобил или нова жена.

Отишле Мујо и Фата на доктор. Влегол Мујо прв во ординацијата па веднаш решил да му се пожали на докторот: - Докторе,... + повеќе