Во хотел

Ало насмевни се

Повеќе од Вицотека



Еден орел, седи на врв на една огромна карпа и пуши трава. Седи така и си вели сам на себе „кој цар сум јас еј...“... + повеќе

Викаат дека во пивото има витамин - Б Ако испиеш едно пиво тоа ти е витамин - Б1 Две пива - Б2 Шест пива - витамин Б6... + повеќе

Две плавуши седат на кафе и разговараат за друга плавуша: - Слушна ли, се удавила пред 2 дена на река? - Како? -... + повеќе

Влегува некоја баба во автобус и седнува до некој тинејџер со MP3 плеер. Типот имал многу гласно пуштено музика и... + повеќе