Свиња

Повеќе од ВицотекаЉубовта е како шах: секогаш ќе те заебе некој коњ додека да го освоиш кралот!

Дали ќе има зголемување на платите во  2014 година ???  Направи си кафе и ние ќе ти гледаме. кликни на шољата и... + повеќе

Иде млад дечко во црква да се покае и вели: Се оженив. Свештеникот зачудено му одговата: Па сине тоа не е грев! Младиот... + повеќе

Мажот е среќен со било која жена додека не ја засака.