Преварант

Ало насмевни се

Фото:

Повеќе од ВицотекаРешил сељакот да ја пари маторицата, но бидејќи сопственикот на машка свиња живеел на крај на село за да не се умори... + повеќе

Трпе на суд, и судијата му вели: Господине Трпе според новите стандарди на ЕУ, ќе мора да ве осудиме за нелегално... + повеќе

Професорот влегува на час и затекнува еден како нешто чепка околу радијаторот. Професорот: - Ти, што чепкаш таму место... + повеќе

Спиеле маж и жена и во куќата им влегол крадец. Прво ја грабнал жената и и рекол дека ке ја убие ако не му каже како се... + повеќе