Кулата во Торонто

Ало насмевни се

Повеќе од ВицотекаГлумец го затвараат во лудница а тој ги организира сите да бегаат. Кога веќе ја поминале оградата од болницата тој им... + повеќе

Prišao sam joj i odlučno rekao: • Lutko, ja sam rešen da sa tobom večno plešem! A onda sam čuo glas iza sebe: •... + повеќе

Каква е разлика измеѓу свекрву и слнце? - Никаква, ни у едно ни у друго неможеш да гледаш повише од 2 минута!

Правам друштво на автобуска, цена по договор.