25 Години матура

Ало насмевни се

Повеќе од ВицотекаРодителите го прашуваат малиот Трпе како му е во училиште со новата учителка. - Учителката ни е супер, згодничка е,... + повеќе

Дечко и се пушта на кичевчанка и оваа му вика: - Ја не зна да се бацва, не зна да се лапа, клај го!

Разговараат 2 комшивки: - А мори, што си целата модра? - Маж ми ме истепа. - Јас мислев на пат е. - Е и јас мислев така...

Како плавуша печати? - Го става мониторот на фотокопир.