Емиграција

Зошто жените емигрираат во Австралија
Таму таквите растат на дрво!

Фото:

Повеќе од ВицотекаВо аптека: - Саат продавате? - Оф леле, од каде бе ние саат да продаваме? - Ај бе не ме заебаај, нели времето лечи сè?

Прават муабет Мујо и Хасо за сида. Хасо го прашува Мујо како се справува со опасноста сида, а овој му одговара: Јас... + повеќе

Прва брачна ноќ, легав Фата на ед'н кревет, Мујо на друг И како да га намами у свој кревет, вика му Фата на Мују: -... + повеќе

Како може да се нарече Југославија по смртта на Тито? Титаник.