Бодибилдер

Ало насмевни се

Фото:

Повеќе од ВицотекаАко мажот на жената и ја отвара вратата од колата, или му е нов автомобилот, или му е нова жената, или му е расипана... + повеќе

Што се случува кога две плавуши трчаат една кон друга? - Се крши огледалото.

Кој сообраќаен знак не постои во Црна Гора? Работи на патот!

Иде некој музичар у месарницу и прашуе га месара: - Имаш ли жилу од вола за бас гитару? А на тој месар нервозно му вика... + повеќе