СТРАНАТА НЕ Е ПРОНАЈДЕНА

Страната што ја баравте не е пронајдена, можеби е застарена и одстранета или воопшто не постои во нашата база на податоци.

Поради промена на дизајнот на страната некои линкови се одстранети или преместени.

Се извинуваме за грешката 

Повеќе од ВицотекаМалиот Трпе го прашува татко му: - Тато, тато, колку чини една свадба? - Не знам сине, јас уште ја отплаќам.

Турист пита локален селанец: – Имате ли тука некаква атракција за туристите? – Имаше, ама се омажи!!!

Дошла плавуша од возачки испит и ја прашува другата плавуша: - Не разбирам како паднав на возачки испит? Дојдов до... + повеќе

Земал дедо некоја проститутка, ја најал, ја напил и ја легнал во кревет. Проституткава си легнала очекувајќи дека... + повеќе