Зезалици

Најновата пословица гласи:
Должен си ко Грчка.

Вицотека:

Врвна глупост е кога родениот татко ти објаснува дека си постанал од мајмун.

Вицотека:

Порано жените го чуваа својот невестински фустан за ќерките, а сега за својата следна венчавка.

Вицотека:

Страници