Зезалици

Како Плавуша абортира?
Се качува на кров и го тепа штркот!

Направи нешто за татковината - емигрирај!

Вицотека:

Пасев си две јагниња траву по ливаду и едно га прашуе друго:
Веруеш ли у живот после Велигден ?!

Страници