Зезалици

Какво мислење имате за хомосексуалците?
ХИВ позитивно!

Вицотека:

Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот?
- Мора да е земјотрес!

Трпана му се дере на Трпе:
- Зашто не ме слушаш, кога знаеш дека ти зборувам?
- Зошто ми зборуваш, кога знаеш дека не те слушам?

Страници